Tänään ajoimme kohti miinusasteita. Vielä lounaalla Saint-Lary-Soulanissa (La Galette d'Orin tattariletut maistuivat kuin Bretagnessa!) mittari näytti seitsemää plusastetta, mutta perillä Parador de Bielsassa tuli ikävä pitkiä kalsareita. Onneksi ne on pakattu mukaan, joten huomenna voimme käydä kävelyllä ilman että pylly jäätyy.
Idag körde vi mot minusgrader. Vid lunchen i Saint-Lary-Soulan (La Galette d'Ors bovetepannkakor smakade som i Bretagne!) visade termometern fortfarande plus sju grader, men framme i Parador de Bielsa saknade vi långkalsonger. Som tur är, har vi packat med dem, så imorgon kan vi ta en promenad utan att rumpan fryser.
Siirryimme Ranskasta Espanjan puolelle pitkin kolme kilometriä pitkää alaspäin kulkevaa tunnelia ja sitten taas köröttelimme kohti korkeuksia. Parador de Bielsa on vanha, hiukan kulunut vuoristohotelli keskellä ei mitään. Mutta hyvin kaunista ei mitään. Ja juuri nyt aika kylmää ei mitään...
Vi tog oss från Frankrike till Spanien via en tre kilometer lång tunnel som vette neråt och sedan kröp upp mot höjder igen. Parador de Bielsa är ett gammalt, lite slitet bergshotell mitt i ingenting. Men mycket vacker ingenting. Och just nu ganska kall ingenting...
Koskapa ruokapaikkoja ei juuri ole tarjolla, otimme huoneen puolihoidolla, eli illallinen kuuluu hintaan. Hotellista saa myös ostaa mukaan piknik-eväät, minkä aiomme tehdä huomenna. Jos meistä yskijöistä ei vielä ole kapuamaan vuorenrinnettä, pidämme eväsretken hotellihuoneen villamatolla ja larppaamme 1800-luvun keuhkotautisia rakastavaisia hengittelemässä raikasta vuoristoilmaa. We'll keep you posted.
Eftersom det kryllar inte direkt av restauranger häruppe, tog vi rummet med halvpension, dvs. middagen ingår i priset. I hotellet kan man köpa med sig en picknick-lunch, vilket vi tänker göra imorgon. Om vi fortfarande hostar för mycket imorgon för att klättra upp i berg, tar vi lunchen på yllemattan i rummet och lajvar ett lungsjukt förälskat 1800-tals par som andas in frisk bergsluft. We'll keep you posted.
Idag körde vi mot minusgrader. Vid lunchen i Saint-Lary-Soulan (La Galette d'Ors bovetepannkakor smakade som i Bretagne!) visade termometern fortfarande plus sju grader, men framme i Parador de Bielsa saknade vi långkalsonger. Som tur är, har vi packat med dem, så imorgon kan vi ta en promenad utan att rumpan fryser.
Siirryimme Ranskasta Espanjan puolelle pitkin kolme kilometriä pitkää alaspäin kulkevaa tunnelia ja sitten taas köröttelimme kohti korkeuksia. Parador de Bielsa on vanha, hiukan kulunut vuoristohotelli keskellä ei mitään. Mutta hyvin kaunista ei mitään. Ja juuri nyt aika kylmää ei mitään...
Vi tog oss från Frankrike till Spanien via en tre kilometer lång tunnel som vette neråt och sedan kröp upp mot höjder igen. Parador de Bielsa är ett gammalt, lite slitet bergshotell mitt i ingenting. Men mycket vacker ingenting. Och just nu ganska kall ingenting...
Koskapa ruokapaikkoja ei juuri ole tarjolla, otimme huoneen puolihoidolla, eli illallinen kuuluu hintaan. Hotellista saa myös ostaa mukaan piknik-eväät, minkä aiomme tehdä huomenna. Jos meistä yskijöistä ei vielä ole kapuamaan vuorenrinnettä, pidämme eväsretken hotellihuoneen villamatolla ja larppaamme 1800-luvun keuhkotautisia rakastavaisia hengittelemässä raikasta vuoristoilmaa. We'll keep you posted.
Eftersom det kryllar inte direkt av restauranger häruppe, tog vi rummet med halvpension, dvs. middagen ingår i priset. I hotellet kan man köpa med sig en picknick-lunch, vilket vi tänker göra imorgon. Om vi fortfarande hostar för mycket imorgon för att klättra upp i berg, tar vi lunchen på yllemattan i rummet och lajvar ett lungsjukt förälskat 1800-tals par som andas in frisk bergsluft. We'll keep you posted.
Att ingenting kan vara så vacker!!!...superfin bild på bergen 🗻
ReplyDeleteTack! Bilderna kan inte matcha verkligheten, som var fantastisk...
Delete